Over mij

Ik ben een ruim ervaren en geregistreerd psychosociaal therapeut in Rolde, vlak onder Assen. Ik voer mijn therapiegesprekken vanuit gelijkwaardigheid, rust en acceptatie.

Naast diverse opleidingen voor individuele psychische hulp, heb ik mij via Post HBO-opleidingen gespecialiseerd in relatietherapie. Want ik vind dat je relatietherapie er niet ‘zo even bij doet’. In de therapie kijk ik samen met jou waar je tegenaan loopt en achterhalen we waar dit vandaan komt. We focussen vooral op wat je wilt bereiken. Dat is voor ieder weer anders. Je kunt rekenen op mijn professionele steun.

We beslissen samen hoe we dat gaan doen. In mijn huiselijke praktijk, Therapiepraktijk Drenthe, kom ik veel verschillende klachten tegen. Mensen uit Assen, Westerbork, Hoogeveen, Beilen, Gieten enzovoort zijn in mijn praktijk geweest. Je bent echt niet de enige die meemaakt wat jij nu meemaakt.

Als zich een klacht ontwikkelt dan kun je het een tijdje aanzien, maar vaak gaat het niet vanzelf over. Schaam je niet om hulp te vragen. Er in alle rust over praten lucht enorm op. Jouw verhaal is het uitgangspunt van de behandeling. Ik werk met EMDR, Innerlijke Kindtherapie, Emotionally Focused Therapy (EFT)systeem werk, cognitieve gedragstherapie en communicatietechnieken.

foto ina rademaker therapie praktijk drenthe 2020
Ina Rademaker
E

4 jarige HBO opleiding Psycho Sociaal Werk

E

Psychosociale en medische basiskennis volgens Plato- eindtermen

E

Innerlijke Kindtherapie

E

Emotionally Focused Therapy

E

Psychodiagnostische testen

E

Deelpersoonlijkheden

E

Relatiecoaching

E

Familieopstellingen

E

Familieopstellingen individuele begeleiding

E

EMDR basis- en meervoudig protocol

E

Relatieverslaving

E

Trauma en gehechtheid

E

Weerstand in de praktijk

E

Hoogesensitiviteit bij Volwassenen

E

Hechting en relaties i.o.