Over mij

Ina Radstaak

Als geregistreerd psychosociaal therapeut heb ik inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en werk ik met veel gedrevenheid in mijn praktijk in Rolde, vlak onder Assen. Ik voer mijn therapiegesprekken vooral vanuit gelijkwaardigheid, rust en acceptatie.

Naast diverse opleidingen voor individuele psychologische hulp, heb ik mij ook gespecialiseerd in relatietherapie. Want ik vind dat je relatietherapie er niet ‘zo even bij doet’.

In onze gesprekken kijk ik samen met jou waar je tegenaan loopt en achterhalen we hoe dit is ontstaan. We focussen vooral op wat je wilt bereiken, waarbij je kunt rekenen op mijn professionele en menselijke steun.

We beslissen samen hoe we dat gaan doen. In mijn huiselijke praktijk, Therapiepraktijk Drenthe, kom ik veel verschillende klachten tegen. Mensen uit Assen, Westerbork, Hoogeveen, Beilen, Gieten enzovoort zijn in mijn praktijk geweest. Je bent echt niet de enige die meemaakt wat jij nu meemaakt.

Als zich een klacht ontwikkelt dan kun je het een tijdje aanzien, maar vaak gaat het niet vanzelf over. Schaam je niet om hulp te vragen. Er in alle rust over praten lucht enorm op. Jouw verhaal is het uitgangspunt van de behandeling. Ik werk met EMDR therapie, Innerlijke Kindtherapie, Emotionally Focused Therapy (EFT)systeem werk, cognitieve gedragstherapie en communicatietechnieken.

E

4 jarige HBO opleiding Psycho Sociaal Werk

E

Psychosociale en medische basiskennis volgens Plato- eindtermen

E

Innerlijke Kindtherapie

E

Emotionally Focused Therapy

E

Psychodiagnostische testen

E

Deelpersoonlijkheden

E

Relatiecoaching

E

Familieopstellingen ( basis- en vervolgopleiding )

E

Familieopstellingen individuele begeleiding

E

EMDR basis- en meervoudig protocol

E

EMDR bij negatief zelfbeeld

E

Codependentie en Relatieverslaving

E

Trauma en gehechtheid

E

Weerstand in de praktijk

E

Hoogsensitiviteit bij volwassenen

E

Hechting en relaties