Individuele therapie

In Assen en omstreken

Heb jij moeite met anderen te vertrouwen, twijfel je snel aan jezelf en vind je het lastig om keuzes te maken, toon je minder initiatief dan je lief is, geef je je grenzen te laat of niet aan, zeg je vaak ‘ja’ wanneer je ‘nee’ bedoelt en hoor je vaak een kritische stem in je hoofd? Of blijf je te lang in een relatie of vriendschap hangen, terwijl je diep van binnen weet dat deze niet gezond voor je is? Heb je het gevoel dat jij nooit goed genoeg bent, hoezeer jij je best ook doet? 

Grote kans dat je een zorgzaam en verantwoordelijk iemand bent. Intelligent en gevoelig. Voor de buitenwereld heb jij je zaakjes goed voor elkaar: leuke baan, mooi huis en fijne vrienden. Maar in de liefde wil het maar niet lukken. Het lijkt of de ware er voor jou niet tussen te zitten en na enige tijd haak je weer af. 

Wanneer je een psycholoog of een therapeut zoekt in Assen en omgeving, dan kun je me bellen op nummer 06-22039050 of je vult het contactformulier in. Ik streef ernaar om binnen 24 uur wat van me te laten horen. Wat ik je allereerst kan bieden is een veilige, rustige en vertrouwde plek om je verhaal te doen. Daarna kijken we samen hoe we jouw klacht het beste kunnen aanpakken.

Hieronder vind je veelvoorkomende klachten waarmee mensen zich aanmelden bij mijn praktijk. Als jouw probleem er niet tussenstaat, betekent dat niet dat ik je niet kan helpen. Vraag me gerust, ik help je graag om te leren omgaan met datgene waar je last van hebt.

E

Onzekerheden en angsten

E

Bindingsangst

E

Hulp na een nare relatie

E

Jaloezie

E

Laag zelfbeeld

E

Codependentie

E

Relatieverslaving

E

Verlatingsangst

E

Waarom je de voor jou 'verkeerde' mannen/ vrouwen aantrekt